Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Onsdag
19 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Tisdag
01 Feb 1 match
Onsdag
09 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Onsdag
16 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match

Olle Abrahamsson förlänger med Linköping Innebandy

23 december 2020 08:41

Olle Abrahamsson var Linköpings främsta målskytt förra säsongen med 25 mål och nu är det klart att Norrköpingssonen stannar i Linköping Innebandy minst två säsonger till. Ett nytt kontakt har nämligen skrivits under lagom till julfirandet.


-Det var inte mycket att tveka om för min del. Jag trivs i klubben och har många nära vänner i laget och dessutom tycker jag att vi har något riktigt bra på gång med laget nu, säger Olle själv om det nya kontraktet.

Olle Abrahamsson med KFUM Norrköping som moderklubb kom till Linköping Innebandy inför fjolårssäsongen efter några framgångsrika säsonger i allsvenskan med Strängnäs. Och Olle visade direkt att han var en spelare som kunde leverera även på SSL-nivå. Denna säsong har Olle kommit i gång mer och mer och han tror själv att säsongen kommer att utvecklas väl.

-Det är väl lite klassiskt att början på det andra året kan vara lite tuffare men jag känner att jag spelat upp mig rejält på slutet och därmed fått mer självförtroende. Så jag tror min andra halva av denna säsong kan bli riktigt bra.

Olle är en del av ett framtida Linköping där målet självklart är att knipa ett efterlängtat SM-guld.

-Det är klart att jag hoppas och tror att vi kan nå hela vägen de närmaste säsongerna. Drömmen är ju att få ta ett guld med Linköping inför familj och vänner på läktarna, säger Olle om möjligheterna att nå enda fram till guldet.

-Olle har haft en jättefin utvecklingskurva hos oss och vi ser honom som en spelare vi vill ha i klubben i många år framöver. Att det dessutom är en kille från regionen gör det ännu bättre, säger Linköpings Sportchef Johan Fredriksson om det nyskrivna kontraktet.

Linköpings nästa match är den 27 december mot FC Helsingborg på bortaplan.