Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Olle Abrahamsson förlänger med Linköping Innebandy

23 december 2020 08:41

Olle Abrahamsson var Linköpings främsta målskytt förra säsongen med 25 mål och nu är det klart att Norrköpingssonen stannar i Linköping Innebandy minst två säsonger till. Ett nytt kontakt har nämligen skrivits under lagom till julfirandet.


-Det var inte mycket att tveka om för min del. Jag trivs i klubben och har många nära vänner i laget och dessutom tycker jag att vi har något riktigt bra på gång med laget nu, säger Olle själv om det nya kontraktet.

Olle Abrahamsson med KFUM Norrköping som moderklubb kom till Linköping Innebandy inför fjolårssäsongen efter några framgångsrika säsonger i allsvenskan med Strängnäs. Och Olle visade direkt att han var en spelare som kunde leverera även på SSL-nivå. Denna säsong har Olle kommit i gång mer och mer och han tror själv att säsongen kommer att utvecklas väl.

-Det är väl lite klassiskt att början på det andra året kan vara lite tuffare men jag känner att jag spelat upp mig rejält på slutet och därmed fått mer självförtroende. Så jag tror min andra halva av denna säsong kan bli riktigt bra.

Olle är en del av ett framtida Linköping där målet självklart är att knipa ett efterlängtat SM-guld.

-Det är klart att jag hoppas och tror att vi kan nå hela vägen de närmaste säsongerna. Drömmen är ju att få ta ett guld med Linköping inför familj och vänner på läktarna, säger Olle om möjligheterna att nå enda fram till guldet.

-Olle har haft en jättefin utvecklingskurva hos oss och vi ser honom som en spelare vi vill ha i klubben i många år framöver. Att det dessutom är en kille från regionen gör det ännu bättre, säger Linköpings Sportchef Johan Fredriksson om det nyskrivna kontraktet.

Linköpings nästa match är den 27 december mot FC Helsingborg på bortaplan.