Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

Uppsnack med Laakso inför Växjö borta sön 16:30

29 februari 2020 17:23

Det är mycket viktiga poäng som står på spel när Linköping möter Växjö på bortaplan. Linköping som trots åtta raka vinster ändå inte är slutspelsklara möter niondeplacerade Växjö som verkligen behöver poäng om det ska bli slutspel. Målvakten Robin Laakso räknar med en jämn match.


Linköping just nu på en sjätteplats har radat upp vinsterna men nu gäller det att fortätta plocka poäng i de återstående matcherna om slutspelsplatsen skall säkras definitivt.

-Mot Helsingborg var vi riktigt bra men mot Warberg och Höllviken har vi inte kommit upp i nivå men trots det vunnit, så mot Växjö gäller det att vi hittar högstanivån om vi ska fortsätta vinna, säger Robin Laakso om att Linköping vunnit massor av matcher på raken trots att man kanske inte imponerat precis hela tiden.

I hemmamötet med Växjö var det rejält målsnålt när Linköping vann. Slutresultatet blev 2-1 sedan Linköping gjort två mål i mittperioden och Robin Laakso storspelat i hemmamålet.

-Mot Växjö har det i princip alltid varit tighta matcher genom åren och jag tror absolut att det blir en helt jämn match även nu, fortsätter Laakso.

Linköping tränade på lördagsmorgonen inför Växjömatchen och närvaron var 100 procentig.

-Ja, alla var med och körde för fullt så det ser bra ut, avslutar Laakso.

Motståndarkollen Växjö:

Växjö stod på toppen 2017 när man spelade SM final (förlust mot Falun). Laget har varit ett givet slutspelslag under många år men denna säsong får laget kriga rejält om det ska bli slutspel. Många tappade spelare de senaste säsongerna har satt sina spår och vad värre är så ryktas flera av de tongivande offensiva spelarna vara på våg att lämna klubben. Så stämmer detta så kommer Vipers att få bygga till stora delar ett nytt lag inför kommande säsong. Jesper Sankell är poängbäst för Växjö så här långt denna säsong med sina 41 poäng.

Växjö vs Linköping sön 1/3 kl 16:30 Fortnox Arena. Matchen följer ni på SSL.se eller SSLplay.se