Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Linköping laddar om för Jönköping i dag

23 september 2018 11:49
SSL herr

I dag har det äntligen blivit dags för Linköpings hemmapremiär i SSL. Jönköping IK kommer till Sporthallen och matchstart är klockan 17:00. Linköping fick inte alls den start på säsongen man önskade i premiären borta mot Växjö och nu vill man såklart visa att man är att räkna med.


Efter den svaga premiärmatchen där absolut ingen av Linköpingsspelarna ens var nära godkänt betyg så vill man nu självklart direkt visa att Växjömatchen var en engångsföretelse.

-Eftersom det inte var många saker som funkade mot Växjö så gäller det att vi i dag är påslagna och har en massa energi, säger Linköpingstränaren Johan Astbrant inför dagens match.

-Hårt jobb, vinna dueller, löpvillighet och att vi är 100%-iga i alla våra grunder är saker vi pratat om inför matchen, fortsätter Astbrant.

Läget i laget: Anton Karlsson är fortsatt borta på grund av skada men annars har Linköping fullt manskap.

Motståndarkollen Jönköping: Jönköping fick också en tung SSL-premiär när man förlorade med 4-9 i derbyt mot Mullsjö. JIK hamnade under med 1-8 innan siffrorna snyggades till lite. Men ett än större problem är att JIK just nu dras med ekonomiska bekymmer och flera spelare lämnat klubben den senaste tiden på grund av uteblivna utbetalningar från klubben. JIK:s chans är nu att kvarvarande spelare enas bakom klubbmärket.

Matchstart klockan 17:00 i Linköping Sporthall och dagens matchvärd är Adidas