Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Trio lämnar Linköping Innebandy

31 mars 2021 10:05

Olli Laine, Oskar Hagberg och Deny Känzig lämnar Linköping Innebandy efter den nyss avslutade säsongen. Olli och Oskar har funnits med i SSL-laget i två säsonger medan Deny anslöt inför denna säsong.


-Ja, vi är överens om att de lämnar Linköping Innebandy efter denna säsong. Jag vill tacka dessa tre trevliga och proffsiga killar för deras tid i klubben och önska dem lycka till framöver, säger Linköpings Sportchef Johan Fredriksson.

Backen Olli Laine flyttar nu hem till Finland och fortsätter karriären där. Olli kom till Linköping från TPS Åbo och har hunnit med 61 tävlingsmatcher under sina två säsonger i klubben.

Oskar Hagberg kom också till Linköping för två säsonger sedan (från AIK) och har spelat 62 tävlingsmatcher för laget. Oskar väljer nu att flytta tillbaka till Stockholm där ny klubbadress ej är klar.

Schweizaren Deny Känzig kom till Linköping inför denna säsong från Wiler-Ersigen. Forwarden flyttar nu tillbaka till alplandet efter 29 matcher i Linköping och mycket lutar väl åt en återkomst till Wiler även om det inte är klart ännu.

Linköping Innebandy tackar och önskar ett stort lycka till i framtiden Olli, Oskar och Deny!