Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Förändringar i SSL truppen inför säsongen 22/23

22 juli 2022 17:43

Trion Lucas Karlsson , Ludvig Bäckman Forkner och Martin Hovlund finns inte med i Linköpings SSL trupp inför säsongen 22/23. Linköping Innebandy vill rikta ett stort tack till dessa tre och önska lycka till framöver.


-Ja, att dessa tre lämnar truppen har varit klart sedan en rätt lång tid. Jag vill passa på att tacka alla tre för deras tid i laget, säger Linköpings Sportchef Johan Fredriksson.

Martin Hovlund har agerat assisterande tränare sedan återkomsten från Solfjäderstaden men förra säsongen när det var mycket skador på backsidan hoppade legendaren förtjänstfullt in som spelare och står noterad för 13 matcher under förra säsongen.

-Martin Laakso finns ju fortsatt med som assisterande tränare till David Gillek, så vi känner oss nöjda med truppen både vad det gäller spelare och ledare, fortsätter Fredriksson om ledarduon inför säsongen.

Lucas Karlsson har funnits i Linköpings organisation sedan säsongen 16/17 (han har dock hunnit med utlån till allsvenska Lillån och Onyx under tiden) och förra säsongen blev det 38 matcher med SSL laget och tio poäng för forwarden.

Ludvig Bäckman Forkner har Linköping Innebandy som moderklubb men har även han provat allsvenska spel i Onyx. Ludde hade en skadepräglad fjolårssäsong men hann med fem poäng på de 18 spelade matcherna med SSL-laget.

Linköping Innebandy säger stort tack till Martin, Lucas och Ludde!