Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Förlust borta mot Mais trots Palméns hattrick

28 september 2022 21:17

Linköping såg ut att gå mot ett stort nederlag när Mullsjö hade 6-1 i Nyhemshallen efter halva matchen. En liten uppryckning av Linköping skedde men ändå var det Mais som tog alla tre poängen via en 8-5 (3-1, 3-2, 2-2) seger.


Nej det var inte mycket som stämde under den första halvan av matchen för Linköping. Visserligen kvitterade Simon Palmén till 1-1 efter Mais tidiga ledningsmål. Men därefter så var hemmalaget kliniska i avsluten medan Linköping inte fick många bollar alls mot Mullsjömålet. Spelet på planen var relativt jämnt men när 30 minuter spelats så stod det ändå hela 6-1 till hemmalaget och då hade Linköping provat att byta målvakt från Blom till Henningsson efter första perioden.

Palmén gav hopp

Men Simon Palmén var den som skulle ge hopp. Via två nya Palménmål och därmed ett hattrick fram till 6-3 så kändes det som Linköping var på gång. Ett sent powerplay för Linköping resulterade inte och det var tre måls underläge inför tredje.

Marre ville ikapp i tredje

Linköping kom ut bra i sista perioden och när Marre Karlsson gjorde 6-4 tidigt i perioden talade mycket för att en Linköpingsvändning var inom räckhåll. Men Mais bet ifrån till 7-4 innan Marre på nytt reducerade till 7-5 och då återstod mer än tolv minuter av matchen.

Lam avslutning trots poängchans

Men trots chansen till poäng infann sig aldrig den riktiga desperationen och Linköpings passningar hamnade oftast lite fel och avsluten kom någon hundradel för sent. Tiden rann iväg och istället kunde hemmalaget punktera med sitt 8-5 mål i tom bur och därmed var säsongens första förlust ett faktum för Linköping.