Lördag
30 Jan 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match

Tre matcher kvar innan slutspelet drar i gång

2 mars 2021 14:28

Med tre omgångar kvar ligger Linköping på den åttonde och sista slutspelsplatsen och har allt i egna händer inför grundseriens avgörande. Linköping möter jumbon Fagerhult Habo hemma i morgon onsdag och självklart är det en match Linköping bör vinna för att ha en chans på slutspel.


Efter Fagerhult i morgon väntar en tuff match mot Falun på bortaplan och till slut det som kan bli en helt avgörande match hemma mot Helsingborg i sista omgången. Helsingborg ligger just nu utanför slutspel med två poäng färre än Linköping.

Linköpings formkurva är onekligen svängig. Först gjorde laget tre mycket bra matcher på raken (mot Storvreta, Dalen och Växjö) för att sedan ha presterat väldigt svagt i de två senaste matcherna mot Pixbo och Kalmarsund. Så det är bara att hålla tummarna för att Linköping kan hitta tillbaka till formen man hade för bara ett kort tag sedan nu när serien skall avgöras. Och dessutom att komma in till ett slutspel med god form.

Morgondagens motståndare Fagerhult Habo ligger just nu sist i tabellen med hela fem poäng upp till säker mark och vid förlust mot Linköping kan det stå klart att laget får lämna Superligan redan efter en säsong. Så räkna med ett laddat bortalag som lär fightas för sin sista chans att hänga kvar. Dessutom är Linköping ett av få lag som Fagerhult har tagit poäng av denna säsong så västgötarna känner sig nog inte slagna på förhand.

Så stötta laget från soffan i morgon! Matchstart kl 19:00 och ni ser matchen på Corren.se eller SportExpressen.se

Linköpings återstående matcher i grundserien:

  • Ons 3 mars Fagerhult Habo, hemma kl 19:00
  • Lör 6 mars Falun, borta
  • Lör 13 mars Helsingborg, hemma