Lördag
02 Dec 1 match
Onsdag
06 Dec 1 match
Söndag
10 Dec 1 match
Onsdag
13 Dec 1 match
Söndag
17 Dec 1 match
Fredag
29 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Idag 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Fredagsfest mot Mullsjö i Sporthallen

1 februari 2024 08:57

Ni är alla inbjudna till innebandyfest i Sporthallen nästa fredag. Kommande helg är det spelledigt i SSL men fredagen den 9/2 smäller det i stället rejält när Mullsjö kommer på besök till Linköpings Sporthall. Det vill ni inte missa!


Linköping och Mullsjö har tampats under många säsonger i SSL och just nu fightas lagen om samma tabellpositioner i serien. Linköping ligger femma i SSL-tabellen med 33 poäng medan Mullsjö är två platser bakom på en sjundeplats men är ändå endast en poäng efter...

Linköping vinst både på plan och läktaren i Nyhemshallen

Ser men till denna säsong så har lagen redan mötts tre gånger i tävlingsmatcher. När lagen möttes i Superligan i slutet av oktober i Nyhemshallen så vann Linköping med 8-5 inför en stor tillrest bortaklack som hördes mest och bäst.

Svenska Cupen till Mais

Utöver det så möttes dessa antagonister även i Svenska Cupens kvartsfinal. Där vann Mais hemmamatchen med 7-5 och Linköping pulveriserade sedan västgötarna med 12-3 i hemmareturen. Det hjälpte dock inte då Mullsjö sedan tog sig vidare efter straffar...

Tuff kamp på läktarna är att vänta

Så i någon bemärkelse är det likaläge när lagen möts på fredag. Mullsjöklacken vill ta revansch och har nu siktat in sig på att höras mest i Sporthallen, så nu gäller det att vår fina hemmaklack och publik svarar upp och hejar fram Linköping till seger så vi får en fin läktarkamp!

Det är redan stort tryck på biljetter så se till att säkra era platser redan idag. Här köper ni era biljetter

Vi ses nästa fredag!