Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Läger i helgen innan Sirius väntar på tisdag

7 augusti 2021 10:45

Denna vecka drog Linköpings SSL-herrar igång den gemensamma träningen efter att juli månad bestått av individuell träning. Helgen innebär ett läger på hemmaplan innan första träningsmatchen spelas på tisdag. Vad säger tränare Gillek om de pågående förberedelserna?


Linköpings gör nu ett avstamp inför SSL säsongen. Lördag och söndag är det ett läger på hemmaplan som väntar då pandemin sätter stopp för de normala lägren utomlands.

-Vi har kört en hel del tester under veckans träningar men nu i helgen flyttar vi fokus mer till de taktiska bitarna. Så det kommer att bli en hel del teori samtidigt som vi ska nöta både försvar och anfallsspel, kommenterar Linköpingstränaren David Gillek helgens aktivitet.

Under juli månad har spelarna själva ansvarat för sin träning och Gillek tycker det fungerat bra.

-Ja, det har gått bra för killarna och det har synts på veckans träningar att de är rejält spelsugna nu. Och med tanke på att de inte tränat innebandy på fyra veckor har det sett bra ut med klubba och boll.

Efter helgens träningsläger väntar första träningsmatchen mot SSL laget Sirius på tisdag i Sporthallen då flera av nyförvärven får göra debut. Martin Karlsson och Oskar Hovlund ska iväg med landslaget på onsdag (för dubbelmöten med Finland) men Gillek räknar med att duon ändå finns med på tisdag.

-Visst kan de finnas några småskavanker i laget men som det ser ut just nu räknar jag med att alla spelare är tillgängliga mot Sirius. Men sen möter vi ju Jönköping och Karlstad senare nästa vecka och då är Marre och Oskar i Finland, avslutar Gillek.