Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Fyra Linköpingsspelare uttagna till Guldsteget

24 april 2018 13:10
SSL HERR

Linköping Innebandy fortsätter att leverera unga duktiga innebandyspelare. I dag nominerades 16 damer och 16 herrar som får förmånen att ingå i Svenska innebandyförbundets stora satsning Guldsteget. Oskar Seth, Felix Lanver, Oskar Hovlund och Hanna Garman finns alla med i projketet där målet är att utbilda framtida A-landslagsspelare.


Guldsteget är förbundets utvecklingsprogram för unga spelare med individuellt stöd från dam- och herrlandslagets respektive förbundskaptener Åsa Karlsson och Mikael Hill under säsongen.

  • Guldsteget ska ses som ett komplement till klubblaget, en utbildning som riktar sig till spelare som individer. Vår ambition är att bidra med kunskap och motivation under säsongen som ger dem möjlighet att ta nya steg mot sina mål som idrottare. Våra förväntningar och förhoppningar är att de tar chansen att ta del av de resurser som finns tillgängliga och att de givetvis har kul på vägen, säger Svensk Innebandys landslagschef Joakim Lindström.

Oskar Seth född 1998 tog ett jättekliv i årets Superligaspel där han stod för inte mindre än 21 poäng. Oskar har följt Linköpings utvecklingstrappa och kom till Linköping till innebandygymnasiet.

Felix Lanver född 1996 har funnits med länge i Linköpings SSL-lag trots sin unga ålder, men det var i år det lossnade rejält. Vänsterforwarden Felix som är en egen produkt gjorde mäktiga 62 poäng den nyss avslutade säsongen.

Oskar Hovlund född 1998 fostrad i Motalaklubben Solfjäderstaden. Backen har gjort en kometkarriär i Linköping Innebandy och är nu uttagen i Mikael Hills A-landslagstrupp som en av de yngsta någonsin.

Hanna Garman född 1996 var en av Linköpings bästa spelare under en säsong där laget fick lämna Superligan. hanna har även meriter från spel med Mora i Superligan.

14-16 maj genomförs första samlingen för spelarna på Bosön i Stockholm.

Linköping Innebandy säger stort grattis till alla fyra!