Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Joel Dagman inför dagens match mot Mullsjö

13 januari 2018 22:58
SSL HERR

Joel Dagman togs i veckan ut till det svenska landslaget och idag ska Joel och hans Linköping försöka knipa 2018 års första vinst när Mullsjö kommer till Sporthallen.


Linköping har visserligen en fin backtradition men när Joel Dagman omskolades från forward till back inför denna säsong var det nog få som trodde att han redan efter en halv SSL-säsong skulle stå som landslagsback. Men Joel har tagit enorma steg både som back och spelare generellt och nu belönas han med en plats i Mikael Hills landslagstrupp till EM-kvalet i Slovakien.

-Jag har utvecklats framförallt i mitt defensiva spel men även i min speluppfattninge. Sen när jag gått från att vara forward till back så är det mer naturligt för mig att hota i det offensiva spelet. Det är nog en kombination av detta som tagit mig till landslaget, säger Joel själv om att han tagit detta otroliga kliv på bara några månader som back.

I dag ställs Linköping mot antagonisterna i Mullsjö. Linköping har redan vunnit två gånger mot västgötarna men Joel räknar inte med någon lätt resa i dag.

-Matcherna mot Mullsjö blir alltid tuffa. De spelar med hög fart och har många luriga spelare som vi måste hålla koll på. Vi måste vara påkopplade hela matchen om vi ska kunna vinna.

Linköping har inlett det nya året med två förluster och nu behöver man studsa tillbaka till vinnarspåret för att haka på lagen som slåss om de bästa slutspelsplatserna.

-I de senaste matcherna har vi varit för dåliga defensivt och inte hjälpt vår målvakt tillräckligt. Dessutom har vi inte satt våra lägen. Dessa båda områden måste bli bättre om vi ska vinna, avslutar Joel.

Linköping-Mullsjö Linköpings Sporthall söndag 14/1 kl 16:00